Kategoriat

Tuotemerkit

Kirkasvalolasit - kun haluat antaa erilaisen lahjan

Kirkasvalolasit - kun haluat antaa erilaisen lahjan

Kirkasvalolasit - kun haluat antaa erilaisen lahjan

Kirkasvalolasit on ratkaisu kaamosväsymykseen, vuorotyön ja jetlagin tuomaan väsymykseen ja unihäiriöihin. Kirkasvaloasien käyttö onnistuu aina ja joka paikassa! Niiden kompakti ja pieni koko tuo valohoitoon aivan uuden ulottuvuuden, jota et ole aiemmin kokenut. Tilaa tästä todella hyvä yllätyslahja pimeän väsyttämälle rakkaallesi-tai itsellesi!

239,00 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

KIRKASVALOLASIT ON KÄTEVÄMPI KUIN KIRKASVALOLAMPPU

Luminette on jo nyt muuttaneet tuhansien ihmisten käsitystä kirkasvaloterapiasta ja sen hyödyistä. Luminetteja on markkinoilla muun muassa useissa Euroopan maissa ja niitä käyttää jo tänä päivänä yli 25 000 ihmistä. Luminette-kirkasvalolasit testataan vuosittain riippumattoman tarkastajan toimesta (SGS) ja sen on todettu täyttävän eurooppalaisen lääkintälaitteita koskevan direktiivin 93/42/CEE vaatimukset.

Ylittämätön käyttökokemus

Luminette-kirkasvalolasit on suunniteltu erityisesti liikkuvaan elämäntyyliin, minkä ansiosta kirkasvaloterapia onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta. Lumineten ansiosta valoterapian voi aloittaa saman tien vaikka olisit laittamassa ruokaa, työskentelemässä tietokoneella tai vaikkapa pesemässä hampaita. Lumineten ansiosta valohoito on aina saatavilla.

Näyttävä muotoilu ja tekniset ominaisuudet lyövät kättä lasien toteutuksessa. Lasien etuosan kaareutuvuus, säädettävä nenän tukiosa ja optimaalinen painonjakauma takaavat, että se istuu käyttäjän päähän hyvin. 67 grammaa painavat lasit on varustettu led-valoilla ja hologrammilla, jotka suuntavat valon silmiin auringon valon tapaisesti yläviistosta. 

Luminette lähettää valkoista valoa, jota on tehostettu 468 nanometrin aallonpituisella sinivalolla. Tämä aallonpituus aktivoi kehon energiaa kasvattavan reaktion todistetusti parhaiten. Luminette on luokiteltu silmille turvalliseksi IEC 62471 -standardien mukaisesti, ja sen lähettämässä valossa ei ole UV- tai infrapunasäteilyä. Riippumattoman tutkimuksen mukaan Luminettella on sama vaikutus kuin 10 000 luksin valolaatikolla.

 

Katso myös nämä!

  • Tyyny kuorsaajalle
    Kuorsaajan tyyny Posiform

    Nukutko hyvin ja olet virkeä päivisin? Vai nukutko raskasti kuorsaten?  On raskasta suoriutua päivästä, kun kuorsaaminen heikentää unesi laatua, tai petikaverin...