Kategoriat

Tuotemerkit

Birkenstock Arizona Silver Soft sandaalit

Birkenstock Arizona Silver Soft sandaalit

Birkenstock Arizona Silver Soft sandaalit

Birkenstock Arizona Silver sandaalit ovat juuri sinulle tyylikäs nainen. Upean hopeahohtoiset Arizona sandaalit pehmopohjalla ovat sekä mukavat että terveelliset jaloillesi. Jaksat seistä ja kävellä pidempään olitpa sitten töissä tai viettämässä vapaa-aikaasi. Jos ja kun haluat ihailevia katseita, tilaa nyt itsellesi huippumuodikkaat uutuusbirkkarit!

109,00 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

Birkenstock Arizona Silver Soft sandaalien remmit ovat kestävää ja laadukasta nahkaa. Sisäpohjassa on extrakerros pehmeää materiaalia, joten kävely tuntuu entistäkin mukavammalta. Pohjan pitkittäis- ja poikittaiskaarien holvituet ryhdittävät jalkaterääsi ja vaikuttavat koko ryhtiisi ojentavasti. 

Birkenstock sandaalit voi pestä 30 asteessa. Käytä laimeaa pesuainetta ja huuhtele sandaalit hyvin. Anna niiden kuivua huoneenlämmössä; ei siis auringossa, saunassa tai patterien päällä. 

Katso myös nämä!

  • Birkenstock Arizona sandaalit
    Birkenstock Arizona sandaalit

    Birkenstock Arizona- sandaalit ovat muoti- ja terveystietoisen ihmisen valinta työhön ja vapaa-aikaan. Uskallamme kehua että Birkenstock sandaalit ovat markkinoiden...

  • Sigvaris Delilah 70 den polvisukat
    Delilah tukipolvisukat

    Delilah tukipolvisukat ovat naiselliset ja elegantit hoitosukat päivittäiseen käyttöön. Jos jalkojasi särkee tai niissä on turvotusta, Sigvaris tukisukat parantavat...