Kategoriat

Tuotemerkit

Medima angora selänlämmitin

Medima angora selänlämmitin

Medima angora selänlämmitin

Medima selänlämmitin lämmittää miellyttävästi alaselkää, lantiota ja vatsan aluetta. Lämmitin mukautuu vartaloosi hyvin; verenkierto lisääntyy ja lihakset rentoutuvat. Angoralämmitin suojaa sinua kylmältä ja vedolta kävely- ja hiihtolenkillä, ulkotöissä, vetoisissa tiloissa jne. Olosi voi myös helpottua selän tai vatsan kiputiloissa. Tilaa nyt itsellesi tai lahjaksi lämpöä!

43,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

Medima angora lämpötuotteet tekevät hyvää nivelsäryille, reumaan, lihaskivuille ja lihaskireyksille. Nivelkulumat esimerkiksi polvissa voivat helpottua kun käytät angrovillalämmittimiä myös öisin. Angora lämmittimissä on erittäin suuri lämmöneristys- ja kosteudenimukyky. Koska lämmittimet ovat ilmavia, ne eivät tunnu kosteilta.

Selänlämmitin sisältää 45% lampaanvillaa ja 25 % angoravilla. Helppo pitää puhtaana tuulettamalla tai pesemällä koneessa 40 asteessa.

Medima angoratuotteet sopivat sinulle erityisen hyvin jos palelet helposti ja kärsit esim. kylmistä jaloista, sinulla on huono ääreisverenkierto, työskentelet ulkona tai esim. pakkashuoneissa, urheilet kosteassa tai kylmässä säässä, haluat pukeutua lämpimästi esim. saunan tai avantouinnin jälkeen, sairastat reumaa tai kärsit muista nivelkivuista. Myös sinulle joka haluat että sinulla on mukava olla :)

 

Katso myös nämä!