Kategoriat

Tuotemerkit

Vaivaisenluulasta yö/päivä

Vaivaisenluulasta yö/päivä

Vaivaisenluulasta yö/päivä

Vaivaisenluun hoitolasta lieveän tai keskivaikean vaivaisenluun hoitoon tai isovarpaan jäykistyksen ylläpitoon. Joustava lasta tarjoaa päivä- ja yölastan edut; vaivaisenluun kivun lievityksen, vaivaisenluun suojan ja vaivaisenluun korjauksen. Lastan pitäminen estää vaivaisenluun lisäkasvun, varpaiden virheasennot ja vasaravarpaat vähentäen leikkauksen tarvetta.

89,00 €

89,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

Joustava lasta vaivaisenluuvaivojen lievitykseen. Nivelletyssä lastassa on säädettävät remmit ja miellyttävä geelipehmuste, joka suojaa ärsyyntynyttä  kudosta, jakaa kompression ja antaa korjaavaa suojaa. Tutkittu kliinisesti soveltuvan lievän tai keskivaikean vaivaisenluun hoitoon ja askelluksen parantamiseen. Saksassa suunniteltu ja palkittu terveydenhoitotuote.

Vaivaisenluulastan edut ja ominaisuudet
*Säädettävä varvasremmi ja nivel suuntaavat varpaan oikeaan asentoon, mikä auttaa lievittämään kipua.
*Geelipehmusteinen nivelletty lasta suojaa ärsyyntynyttä kudosta, jakaa paineen ja toimii korjaavana tukena.
*Anatomisesti muotoillut remmit tukevat jalkapöydän kaarta.
*Yhden koon lasta sopii sekä vasempaan että oikeaan jalkaan. 

Hallux valgus eli vaivaisenluu on yksi yleisimmistä jalkaterävaivoista. Se on sekä toiminnallinen että kosmeettinen haitta jota voidaan hoitaa hyvinkin tehokkaasti. Vaivaisenluuleikkauksesta kuntoutuminen on jopa kuukausien prosessi. Hallufix vaivaisenluulastan avulla leikkauksen lopputulos onnistuu paremmin kuin ilman lastaa. Lievissä tapauksissa hallux valguksen eteneminen voidaan jopa kokonaan pysäyttää ja palauttaa isovarpaan oikea asento. Hallufix vaivaisenluulasta ei kuitenkaan sovellu niveleen jonka kulmaa ei voida passiivisesti (sormin vääntämällä) korjata.

Aikuisilla hyvän hoitotuloksen saavuttaminen kestää noin vuoden. 

Katso myös nämä!