Tuotemerkit

Tuotteet valmistajalta: Bauerfeind

Bauerfeind tukipohjalliset ovat laadukkaita ja soveltuvat monenlaiseen vaivaan ja käyttöön. Omat tukipohjalliset on kehitetty mm. plantaarifaskiitin hoitoon sekä hallux valgus (vaivaisenluun) hoitoon. 

Bauerfeind valikoimaan kuuluu tukipohjalliset erilaisiin urheiluharrastuksiin kuten juoksuun, jalkapalloon ja salibandyyn. Tuissa on erinomainen iskunvaimennus ja rakenteeltaan ne ovat selvästi ohuempia kuin yksilöllisesti valmistetut tukipohjalliset. Etuna tästä on niiden istuvuus monenlaisiin kenkiin.

 • ErgoPad heel tukipohjalliset
  Saatavissa
  Tukipohjalliset plantaarifaskiittiin

  Erikoitukipohjallist plantaarifaskiitin ja luupiikin hoitoon. Kantapään pehmeä iskunvaimennus vähentää kantapäähän ja kantakalvoon kohdistuvaa painetta ja kipua. Samalla nämä erikoistukipohjalliset tukevat laskeutuneita pitkittäis- ja poikittaisholveja, ja korjaavat jalkaterän virheasentoa. Saksalainen täsmäpohjallinen planataarisfaskiitin hoitoon. Erittäin hyvä hoitovaste.

  Erikoitukipohjallist plantaarifaskiitin ja luupiikin hoitoon. Kantapään pehmeä...

  Erikoitukipohjallist plantaarifaskiitin ja luupiikin hoitoon. Kantapään pehmeä iskunvaimennus vähentää kantapäähän ja kantakalvoon kohdistuvaa painetta ja kipua. Samalla nämä...

 • ErgoPad redux hallux tukipohjalliset
  Saatavissa
  Tukipohjalliset nivelrikkoon ja vaivaisenluuhun

  Ortopedinen tukipohjallinen on tarkoitettu liikerajoittuneen isovarpaan ja jäykän isovarpaan konservatiivisen hoitoon. Pohjallinen vähentää kivuliaaseen alueeseen kohdistuvaa kuormitusta. Tämän mahdollistaa erityinen jäykkä osa, joka sijaitsee aivan isovarpaan tyvinivelen alla, ja joka ulottuu päkiän ulkoreunaan asti. Erinomainen tuki isovarpaan tyvinivelen ja vaivaisenluun kivun vähentämiseksi.

  Ortopedinen tukipohjallinen on tarkoitettu liikerajoittuneen isovarpaan ja jäykän...

  Ortopedinen tukipohjallinen on tarkoitettu liikerajoittuneen isovarpaan ja jäykän isovarpaan konservatiivisen hoitoon. Pohjallinen vähentää kivuliaaseen alueeseen kohdistuvaa...

 • Bauerfeind Genu Train polvituki
  Saatavissa
  Bauerfeind Genu Train polvituki

  Bauerfeind Genu Train polvituki on sinun tukesi kun haluat korkeaa laatua, täydellistä mukavuuttaa ja istuvuutta.  Pelotti polvilumpion ympärillä tukee lumpiota ja joustavat kiskot sivuilla polviniveltä. Polvitaive on ohuempi ja hengittävä. Huipputuki kierukkavaurioon, instabiliteettiin, kulumaan ja leikkauksen jälkeen. Urheilijoiden suosima tuki.

  Bauerfeind Genu Train polvituki on sinun tukesi kun haluat korkeaa laatua, täydellistä...

  Bauerfeind Genu Train polvituki on sinun tukesi kun haluat korkeaa laatua, täydellistä mukavuuttaa ja istuvuutta.  Pelotti polvilumpion ympärillä tukee lumpiota ja joustavat...