Tuotemerkit

Tuotteet valmistajalta: Footbic

Footbic on kotimainen, helppo ja monipuolinen harjoitusohjelma jalkaterän vahvistamiseksi ja liikkuvuuden lisäämiseksi. Fysioterapeutti Atte Kärnä on kehittänyt tämän laadukkaan ja tehokkaan ohjelman meidän jalkojemme hyvinvoinnin parantamiseksi.

Footbic ohjelmaa noudattamalla jalkateräsi lihakset vahvistuvat, lukuisten nivelten liikkuvuus paranee sekä aineenvaihdunta ja verenkierto lisääntyy. Kun jalkateräsi voi paremmin, alat itsekin voida paremmin. Jalkaterän kunto vaikuttaa koko kehoon aina niskaan asti.

Footbic harjoitusohjelmasta hyödyt jos sinulla on lättajalat tai madaltuneet pitkittäis - ja poikittaisholvit, luupiikki, vaivaisenluu (hallux valgus) , plantaarifaskiitti (kantakalvontulehdus) , jäykkä jalkaterä tai nilkka, penikkatauti, vasaravarpaat tai muu jalkateräongelma.

 • Footbic kuntoutusohjelma verkkokaupasta
  Saatavissa
  Footbic jalkajumpalla terveemmät jalat

  Footbic on jalkojen kuntoutusohjelma sinulle, joka kärsit esim. plantaarifaskiitista, luupiikistä, Mortonin neuroomasta tai vasaravarpaista. Footbic motivoi ja ohjaa sinua vahvistamaan jalkaterän heikkoja lihaksia. Samalla nivelten liikkuvuus paranee ja huomaat miten koko kehosi alkaa voida paremmin. Kuntoutuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä; tilaa suosittu Footbic jo tänään!

  Footbic on jalkojen kuntoutusohjelma sinulle, joka kärsit esim. plantaarifaskiitista,...

  Footbic on jalkojen kuntoutusohjelma sinulle, joka kärsit esim. plantaarifaskiitista, luupiikistä, Mortonin neuroomasta tai vasaravarpaista. Footbic motivoi ja ohjaa sinua...