Katalogi

Käytössä suodattimet:

Valmistaja

Tuotemerkit

Hieronta-öljyt Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Hierontaöljyt ja -voiteet Piateekista. Fine on hajuton ja riittoisa hierontaöljy. Sofiina on vesiliukoinen hierontalotion. Yhdellä litralla hieroo kymmeniä asiakkaita, joten molemmat ovat edullisia käyttää. Kotimainen valmistaja Fytocos Oy.

 • Sofiina hierontalotion 1 l
  Saatavissa
  Sofiina hierontalotion 1 l

  Sofiina on vesiliukoinen, neutraali hierontalotion ammatti- ja kotikäyttöön. Se on hypoallerginen ja helposti iholta poispestävissä. Sofiina antaa sinulle erinomaisen hierontaotteen; siinä on juuri sopivasti liukkautta ja kitkaa. Sofiina hierontalotion sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia sekä jojoba- ja rypäleensiemenöljyä. Ammattihierojien ja fysioterapeuttien luottotuote josta riittää pitkään.

  Sofiina on vesiliukoinen, neutraali hierontalotion ammatti- ja kotikäyttöön. Se on...

  Sofiina on vesiliukoinen, neutraali hierontalotion ammatti- ja kotikäyttöön. Se on hypoallerginen ja helposti iholta poispestävissä. Sofiina antaa sinulle erinomaisen...

 • Ultraäänigeeli 1 l
  Saatavissa
  Ultraäänigeeli 1 l

  Fytosonic ultraäänigeeliä käytetään ultaäänihoidon väliaineena tai mm. TNS-elektrodien ja ihon välillä lisäämässä johtokykyä. Geeli on erittäin riittoisa ja allergisoimaton. Geeli on helppo pestä iholta pois. Kotimainen laatutuote. 

  Fytosonic ultraäänigeeliä käytetään ultaäänihoidon väliaineena tai mm. TNS-elektrodien...

  Fytosonic ultraäänigeeliä käytetään ultaäänihoidon väliaineena tai mm. TNS-elektrodien ja ihon välillä lisäämässä johtokykyä. Geeli on erittäin riittoisa ja allergisoimaton....