Tuotemerkit

Footbic jalkojen kuntoutusohjelma

Footbic jalkojen kuntoutusohjelma

Footbic jalkojen kuntoutusohjelma

Footbic on jalkojen kuntoutusohjelma sinulle, joka kärsit plantaarifaskiitista, luupiikistä, holvikaarien madaltumisesta tms. Footbic motivoi ja kannustaa sinua vahvistamaan jalkaterää ryhdittäviä pieniä ja heikkoja lihaksia. Vahva jalkaterä on perusta koko kehon oikeanlaiselle toiminnalle. Muista, että kuntoutuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä; tilaa suosittu Footbic jo tänään!

39,90 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

Footbic jalkojen kuntoutusohjelmalla eroon jalkaterävaivoista

Setissä on 2 Footbic-palloa ja opetusDVD.

Footbic jalkaterän kuntoutusohjelma motivoi sinua itsenäiseen kotiharjoitteluun koska voit tehdä harjoituksen seuraten DVD:tä. Voit tehdä harjoituksen kerralla kokonaan läpi tai vain osan harjoituksesta riippuen tarpeestasi ja ajastasi.  Kun teet harjoituksen 3-4 kertaa viikossa, saat tuloksia nopeasti. Jalkaterän lihakset vahvistuvat ja nivelten liikkuvuus paranee. Riippuen iästäsi, säännöllisellä ja pitkäkestoisella harjoittelulla saatat saada jopa madaltuneet pitkittäis- ja poikittaisholvit nousemaan, vaivaisenluun virheasento voi parantua, luupiikki- ja plantaarifaskiittivaivat (kantakalvontulehdus) helpottua.

Footbic harjoitusohjelma sopii kaikenikäisille. Harjoittelu on mukavaa ja helppoa, sillä sinun ei tarvitse käyttää omaa mielikuvitustasi tehdäksesi tehokkaan ja monipuolisen jalkajumpan. Footbic on loistava lahja niin lapselle kuin aikuisellekin. Yhdessä harjoittelu on kivaa ja säännöllinen treeni tuo nopesti tuloksia. Koko kehosi voi paremmin, kun laitat "talon kivijalan" eli jalkateräsi kuntoon. Toivotamme treeni-iloa ja tsemppiä harjoitteluun!

Katso myös nämä!