Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Kosteusvoidelevitin

    Kosteusvoidelevittimen avulla saat levitettyä kosteusvoiteen sääriisi ja...

Kosteusvoidelevitin

Kosteusvoidelevitin

Kosteusvoidelevitin

Kosteusvoidelevittimen avulla saat levitettyä kosteusvoiteen sääriisi ja selkääsi, joihin on vaikea ylettyä. Voit käyttää voidelevitintä myös suihkugeelin levittämiseen. Säiliö täytetään kosteusvoiteella tai suihkugeelillä; kannessa olevat 19 palloa hierovat ihanasti lihaksiasi samalla kun levität voidetta. Hyvä apuväline ihmiselle joilla on rajoittunut käsivarren tai olkanivelen liikkuvuus.

19,50 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Kosteusvoidelevitin on hyvä apuväline henkilöille joilla on käsivarren, olkanivelen tai lonkkanivelen liikerajoituksia. Myös selkäkipuiselle jos eteentaivutus on hankalaa. Voidelevittimen päässä on säiliö, johon kosteusvoide tai suihkugeeli laitetaan. Kansi suljetaan;  kannessa olevat pyörivät muovikuulat hierovat mukavasti lihaksi samalla kun voide levittyy tai peset itseäsi. Verenkierto vilkastuu ja lihakset rentoutuvat. Varren saa tarvittaessa säiliöstä irti, jolloin saat enemmän hierontavoimaa rasvaamatta käsiäsi.

Voidelevittimen varren pituus on muotoiltu ja koko levittimen pituus on 44 cm. Paino 150 g. Helppo pestä irrottamalla osat toisistaan.

Katso myös nämä!