Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Kuorsaajan tyyny Posiform

Kuorsaajan tyyny Posiform

Kuorsaajan tyyny Posiform

Enemmistö kuorsaajista on asentokuorsaajia, joilla oireet pahenevat selin nukkuessa. On raskasta suoriutua päivästä, kun kuorsaaminen heikentää unesi laatua tai petikaverin kuorsaus pitää sinut hereillä. Sveitsiläinen ergonominen tyyny tukee kyljellään nukkumista ja siten ehkäisee kuorsaamista. Nukut paremmin ja olet päivällä virkeämpi ja energisempi. Tilaa erikoistyyny helposti verkkokaupastamme.

99,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsauksesta kärsiville ja tutkimusten mukaan yli 60 % kuorsaajista on selällään nukkujia. Kuorsaajan tyynyssä on erityinen keskiharjanne, jonka ansiosta nukkuja pysyy koko yön kylkiasennossa. Tyynyn erityinen muotoilu tukee pään anatomisesti oikeaa asentoa rentouttaen alaleuan, jolloin ylähengitystiet pysyvät avoimena yön aikana. Kliinisissä tutkimuksissa  tyynyn todettiin vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsausta ja uniapnea-oireita. Valmistusmaa Sveitsi. Ökö-Tex 100 standardi.