Tuotemerkit

Piateekki Oy

Piateekki on hyvinvointi- ja terveydenhoitotarvikkeiden, apuvälineiden ja erikois- ja mukavuuskenkien erikoismyymälä.
Piateekki sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa, Hämeenkadun välittömässä läheisyydessä. Palvelemme arkisin klo 10.00-17.00  Kesällä kesäaukioloajat. Katso poikkeavuudet jäljempänä mm. pääsiäinen. Myymälässä palvelee fysioterapeutti joka auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivimman tuotteen. Voit myös soittaa tai kirjoittaa kysymyksesi sähköpostiin.

Piateekin myymälän ja verkkokaupan tuotevalikoimaan kuuluvat alan parhaiden valmistajien tuotteet kuten: Birkenstock sandaalit, MBT kengät, Vivo Barefoot kengät, Skechers ja Feelmax jalkineet, Medima angoralämmittimet ja angorakerrastot, Sigvaris tuki- ja hoitosukat, Solidea tuki- ja hoitosukat, lentosukat,  Otto Bock ja Camp polvituet, selkätuet, tyrävyöt, rannetuet ja nilkkatuet, Orliman napatyrävyö, tyrävyö, tenniskyynärpäätuki jne., Vitility pienapuvälineet; kävelykepit, vuodesuojat, liukulakanat, wc-korottimet ja alusastiat, kipsisuojukset ja paljon muuta.

Tervetuloa ostoksille Piateekin myymälään tai verkkokauppaan!

Palvelemme sinua

Ma-pe 10.00-17.00

Huom: kesäaukioloajat 1.7-9.8.2019 ma-pe 11-16.


Kiiras- ja helatorstaina, vappuaattona ja juhannusaatonaattona  ja aattona suljettu.

Joulun ja uudenvuoden välipäivät suljettu (21.12-1.1), jolloin verkkokauppatilauksia ei toimiteta. Tilausten toimittaminen aloitetaan tilausjärjestyksessä 2.1 alkaen.

Tervetuloa!

Osoite: Näsilinnankatu 27, 33200 Tampere
Puhelin: 050-4521711
Sähköposti: piateekki@piateekki.fi

pia_piateekki.jpg
Pia Pitkänen

Piateekin perustaja, fysioterapeutti