Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Footbic jalkajumpalla terveemmät jalat

Footbic jalkajumpalla terveemmät jalat

Footbic jalkajumpalla terveemmät jalat

Footbic on jalkojen kuntoutusohjelma sinulle, joka kärsit esim. plantaarifaskiitista, luupiikistä, Mortonin neuroomasta tai vasaravarpaista. Footbic motivoi ja ohjaa sinua vahvistamaan jalkaterän heikkoja lihaksia. Samalla nivelten liikkuvuus paranee ja huomaat miten koko kehosi alkaa voida paremmin. Kuntoutuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä; tilaa suosittu Footbic jo tänään!

45,00 €

45,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Footbic jalkojen kuntoutusohjelmalla eroon jalkaterävaivoista


Setissä on 2 Footbic-palloa ja kuvitettu harjoitusvihko.

Footbic jalkaterän kuntoutusohjelma motivoi sinua itsenäiseen kotiharjoitteluun, sillä voit tehdä harjoituksen seuraamalla ohjeita kuvitetusta vihkosesta. Voit tehdä harjoituksen kerralla kokonaan läpi tai vain osan harjoituksesta; riippuen tarpeestasi ja ajastasi.  Kun teet harjoitukset 3-4 kertaa viikossa, saat tuloksia nopeasti. Jalkaterän lihakset vahvistuvat ja nivelten liikkuvuus paranee. Riippuen iästäsi, säännöllisellä ja pitkäkestoisella harjoittelulla saatat saada jopa madaltuneet pitkittäis- ja poikittaisholvit nousemaan, vaivaisenluun virheasento voi parantua, luupiikki- ja plantaarifaskiittivaivat (kantakalvontulehdus) helpottua.

Footbic harjoitusohjelma sopii kaikenikäisille; niin lapsille kuin senioreillekin.  Harjoittelu on mukavaa ja helppoa, sillä sinun ei tarvitse käyttää omaa mielikuvitustasi tehdäksesi tehokkaan ja monipuolisen jalkajumpan. Footbic on loistava lahja niin lapselle kuin aikuisellekin. Yhdessä harjoittelu on kivaa ja säännöllinen treeni tuo nopeasti tuloksia. Koko kehosi voi paremmin, kun laitat "talon kivijalan" eli jalkateräsi kuntoon. Toivotamme treeni-iloa ja tsemppiä harjoitteluun!

Saat varmasti hyötyä Footbic jalkaterätreenistä jos sinulla on:

-löysät nilkat
-akillejännevaivoja
-madaltuneet jalkaholvit
-Mortonin neurooma
-kantakalvontulehdus (plantaarifaskiitti)
-jäykkä jalkaterä
-vasaravarpaat
-askellusvirheitä
-heikot lihakset
-nivellukkoja
-vaivaisenluu eli hallux valgus

Katso myös nämä!