Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Plantaarifaskiittituki AirHeel

Plantaarifaskiittituki AirHeel

Plantaarifaskiittituki AirHeel

AirHeel on kehitetty akillesjänteen ja kantakalvon (plantaarifaskiitti) tulehduksen hoitoon. AirHeelin toiminta perustuu kahteen letkulla yhdistettyyn ilmatyynyyn, jotka saavat aikaan tehokkaan ja miellyttävän kompression tulehdusalueelle. Pumppaavan kompression ansiosta aineenvaihdunta lisääntyy, turvotus laskee ja kipu vähenee. Erittäin hyvä hoitovaste!

1 kpl / pkt  S=35-37, M=38-40, L= 42-46

76,00 €

76,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Kantakalvontulehdus eli plantaarifaskiitti on hyvin yleinen vaiva niin miehillä kuin naisillakin. Kun jalkapohjan kalvojänne tulehtuu, jänteen repeämis-tulehduskierre on valmis. Tästä kierteestä on hankala päästä pois sillä esim. kortisonipiikit hyvin harvoin helpottavat vaivaa. Plantaarifaskiitin aiheuttajia ovat mm. liikarasitus seisomatyössä ja urheilussa, huonot kengät, kireä ja/tai heikko pohjelihas, kireä akillesjänne, ikääntymisen mukanaantuoma kantaluun rasvapatjan väheneminen ja kalvojänteen heikentyminen sekä sairaudet kuten reuma, kihti ja ylipaino.

Plantaarifaskiitin hoidossa on tärkeää hankkia kunnon kengät, mahdollisesti pitkittäiskaarta tukevat pohjalliset, kantapehmusteet tai kantakorotukset jotka vähentävät pohjelihasten kireyttä ja vapauttavat painetta akillesjänteessä ja jännitystä plantaarifaskiassa. Kahdesti päivässä tehtävät  10 minuutin venytysharjoitukset ovat tärkeä osa itsehoitoa.

AirHeel on helppo pukea ja se mahtuu hyvin kaikenlaisiin jalkineisiin. Materiaali on neopreenia.

 

Katso myös nämä!