Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Chantana juhla- ja tanssikengät TARJOUS

Chantana juhla- ja tanssikengät TARJOUS

Chantana juhla- ja tanssikengät TARJOUS

Kauniissa Chantana tanssikengissä on matalahko 40 mm korko ja t-mallinen kiinnitysremmi. Jalassasi tilavalestinen tanssiavokas tuntuu mukavalta eikä ahdas lesti pilaa juhliasi eikä tanssi-iloasi. Laadukas nahka näyttää aina hyvältä ja saa jalkasi näyttämään sirolta. Chantana kengät soveltuvat myös erinomaisesti tyylikkääksi työjalkineeksi. Tilaa nyt juhla- ja tanssikengät kevään ja kesän juhliin!

-20,00 €

89,00 €

Alennuksessa! Alennuksessa!

69,00 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Tanssikengät tanssia harrastavalle ja rakastavalle.  Kauniit tanssikengät sopivat myös muuhun käyttöön: töihin, juhla-asusteen kanssa, teatteriin.. Päkiän ja jalkapohjan keskialue on sisäpuolelta pehmustettu joten paine jalkaterän luihin ja pehmytkudoksiin on pienempi. Laadukas nahka takaa pitkän käyttöiän ja monet mukavat tanssihetket. Suunniteltu Suomessa suomalaisen naisen jalkaan sopivaksi. Hinnaltaan myös hyvin edullinen! Myös koot 42-44.

Katso myös nämä!