Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Arcopedico L18 kengät

Arcopedico L18 kengät

Arcopedico L18 kengät

Arcopedico L 18 on kevyt, joustava ja samalla ihanasti jalkaa tukeva kävelykenkä. Jalkapöydän yli kulkevalla tarraremmillä saat istuvuuden juuri itsellesi sopivaksi. Kaksoisholvikaaret ulkopohjassa tukevat ja ryhdittävät jalkateriäsi . Päällisen lytech on erittäin mukautuvaa, säänkestävää ja hengittävää. Kitkapohja on kevyt ja pitävä.  Näissä kengissä jalkasi viihtyvät paremmin!

89,00 €

89,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Voit pestä Arcopedico L 18 kenkäsi käsin tai koneessa 30 asteessa. Koneessa suosittelemme pesupussin käyttöä. Kenkien kuivuttua voit käsitellä ne nahalle tai tekstiiille suihkutettavilla kyllästeillä. Arcopedico on kevyt ja notkea jalkine töihin, matkoille ja vapaa-aikaan. Se on myös kromivapaa ja venyy tarvittaessa jopa 70 %. Mukava jalkine jos sinulla on vaivaisenluu, vasaravarpaat tai jokin muu vaiva jalassasi.

Hyvä olo alkaa jaloista
Painon jakautuessa oikein jalkapohjan alueella, verenkierto elpyy sekä jalat ja nivelet pääsevät helpommalla. Jalkapohjiin on keskittynyt paljon lihaksia, hermoja ja verisuonia, jotka vaikuttavat monin tavoin ihmisen terveyteen. Koko vartalon oikea asento alkaa jaloista. Tervetuloa mukavien kenkien pariin!