Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Arcopedico L 7 kävelykengät
    Arcopedico L 7...

    Arcopedico L 7 on erittäin kevyt nauhallinen kävelykenkä. Se on nuorekas...

Arcopedico L 7 kävelykengät

Arcopedico L 7 kävelykengät

Arcopedico L 7 kävelykengät

Arcopedico L 7 on erittäin kevyt nauhallinen kävelykenkä. Se on nuorekas ja sporttinen rentoine tikkauksineen. Materiaali on vettähylkivää lyteciä, joka mukautuu ihanasti monenlaisiin jalkoihin. Holvikaaria tukevat ulkopohjassa olevat kaksoispalkit. Väriltään Arcopedico L 7 on musta. Mukavuutta parhaimmillaan töihin, matkoille ja vapaa-aikaan.

99,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Voit pestä Arcopedico L 7 kenkäsi käsin tai koneessa 30 asteessa. Koneessa suosittelemme pesupussin käyttöä. Kenkien kuivuttua voit käsitellä ne nahalle tai tekstiiille suihkutettavilla kyllästeillä. Arcopedico on kevyt ja notkea jalkine töihin, matkoille ja vapaa-aikaan. Se on myös kromivapaa ja venyy tarvittaessa jopa 70 %. Mukava jalkine jos sinulla on vaivaisenluu, vasaravarpaat tai jokin muu vaiva jalassasi.

Hyvä olo alkaa jaloista
Painon jakautuessa oikein jalkapohjan alueella, verenkierto elpyy sekä jalat ja nivelet pääsevät helpommalla. Jalkapohjiin on keskittynyt paljon lihaksia, hermoja ja verisuonia, jotka vaikuttavat monin tavoin ihmisen terveyteen. Koko vartalon oikea asento alkaa jaloista. Tervetuloa mukavien kenkien pariin!