Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Arcopedico Queen kävelykengät
    Arcopedico Queen...

    Arcopedico Queen kävelykengät ovat ihanan pehmeää vuohennahkaa. Ne ovat...

Arcopedico Queen kävelykengät

Arcopedico Queen kävelykengät

Arcopedico Queen kävelykengät

Arcopedico Queen kävelykengät ovat ihanan pehmeää vuohennahkaa. Ne ovat mukavat ja kevyet käyttää töissä, matkoilla ja vapaa-ajalla. Klassinen musta Queen on ollut huippusuosittu jo monen vuoden ajan. Kärjessä on varpaille ja päkiälle on mukavasti tilaa. Näillä nautit kävelystä!

99,00 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Arcopedico on kevyt ja notkea jalkine töihin, matkoille ja vapaa-aikaan. Queen on  mukava jalkine jos sinulla on vaivaisenluu, vasaravarpaat tai jokin muu vaiva jalassasi. Kärki on pyöreä joten varpailla on riittävästi tilaa liikkua.

Arcoopedico kengät tuovat terveyttä koko keholle. Lytec-materiaali joustaa moneen suuntaan, on hengittävä ja erittäin kulutuskestävä.  Arcopedico kenkiä rakastetaan juuri sen vuoksi että ne mukautuvat heti jalkaterän rakenteeseen eikä niitä tarvitse "sisäänajaa". Ulkopohjien kaksoisholvirakenne tukee jalkoja ja jalkojen holvikaaria. Tämä edesauttaa polvien, lantion sekä selkärangan luonnollisen asennon löytymistä.  

Hyvä olo alkaa jaloista - kun paino jakaantuu oikein jalkapohjan alueella, verenkierto elpyy ja pysyy vilkkaana. Lihakset ja nivelet toimivat paremmin ja rasittuvat vähemmän. Jalkapohjiin on keskittynyt paljon lihaksia, hermoja ja verisuonia, jotka vaikuttavat monin tavoin ihmisen terveyteen. Jalkaterien oikea asento on tärkeää koska siihen perustuu koko kehon hyvä ryhti. Virheasennot rasittavat polvi- ja lonkkaniveliä sekä selkää. Siksi on tärkeää käyttää hyviä kenkiä.

ARCOPEDICO®-mallistossa toteutuu tutkimustyö ja pitkä käytännön kokemus jalkojen merkityksestä terveyteen. ARCOPEDICO® patentoi ensimmäiset kengät jo vuonna 1996. 

PIATEEKKI TOIVOTTAA SINUT TERVETULLEEKSI MUKAVIEN KENKIEN PARIIN!