Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Luminette kirkasvalolasit
    Luminette...

    Luminette kirkasvalolasit on ratkaisu kaamosväsymykseen, vuorotyön ja...

Luminette kirkasvalolasit väsymykseen

Luminette kirkasvalolasit väsymykseen

Luminette kirkasvalolasit väsymykseen

Luminette kirkasvalolasit on ratkaisu kaamosväsymykseen, vuorotyön ja jetlagin tuomaan väsymykseen ja unihäiriöihin. Luminette on uusi tapa selvitä pimeän talven tuomasta väsymyksestä tai vuorotyön ja matkustamisen tuomasta aikaerorasituksesta. Lumineten käyttö onnistuu aina ja joka paikassa. Niiden kompakti ja pieni koko tuo valohoitoon aivan uuden ulottuvuuden. Kokeile ja saa energiasi takaisin!

239,00 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

Luminette on jo nyt muuttaneet tuhansien ihmisten käsitystä kirkasvaloterapiasta ja sen hyödyistä. Luminetteja on markkinoilla muun muassa useissa Euroopan maissa ja niitä käyttää jo tänä päivänä yli 25 000 ihmistä. Luminette-kirkasvalolasit testataan vuosittain riippumattoman tarkastajan toimesta (SGS) ja sen on todettu täyttävän eurooppalaisen lääkintälaitteita koskevan direktiivin 93/42/CEE vaatimukset.

Ylittämätön käyttökokemus

Luminette-kirkasvalolasit on suunniteltu erityisesti liikkuvaan elämäntyyliin, minkä ansiosta kirkasvaloterapia onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta. Lumineten ansiosta valoterapian voi aloittaa saman tien vaikka olisit laittamassa ruokaa, työskentelemässä tietokoneella tai vaikkapa pesemässä hampaita. Lumineten ansiosta valohoito on aina saatavilla.

Näyttävä muotoilu ja tekniset ominaisuudet lyövät kättä lasien toteutuksessa. Lasien etuosan kaareutuvuus, säädettävä nenän tukiosa ja optimaalinen painonjakauma takaavat, että se istuu käyttäjän päähän hyvin. 67 grammaa painavat lasit on varustettu led-valoilla ja hologrammilla, jotka suuntavat valon silmiin auringon valon tapaisesti yläviistosta. 

Luminette lähettää valkoista valoa, jota on tehostettu 468 nanometrin aallonpituisella sinivalolla. Tämä aallonpituus aktivoi kehon energiaa kasvattavan reaktion todistetusti parhaiten. Luminette on luokiteltu silmille turvalliseksi IEC 62471 -standardien mukaisesti, ja sen lähettämässä valossa ei ole UV- tai infrapunasäteilyä. Riippumattoman tutkimuksen mukaan Luminettella on sama vaikutus kuin 10 000 luksin valolaatikolla.

 

Katso myös nämä!

  • Tyyny kuorsaajalle
    Kuorsaajan tyyny Posiform

    Enemmistö   kuorsaajista on asentokuorsaajia, joilla oireet pahenevat selin nukkuessa. On raskasta suoriutua päivästä, kun kuorsaaminen heikentää unesi laatua tai...