Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Virtsankarkailuhousut miehille

Virtsankarkailuhousut miehille

Virtsankarkailuhousut miehille

Virtsankarkailuhousut helpottavat arkeasi silloin kun wc ei ole lähettyvillä. Haaraosan mikrokuitukerrokset imevät kosteutta tehokkaasti ja olosi pysyy varmana. Virtsankarkailuhousut näyttävät tavallisilta alushousuilta ja ne voi pestä noin 200 kertaa. Huomattavasti edullisemmat käyttää kuin kertakäyttösuojat. Ei hankalia teippejä, ei huonosti paikallaanpysyviä vaippoja. Imukyky 195 ml. Sepalus.

59,95 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

Yli 400.000 suomalaista kärsii virtsankarkailuvaivoista eli inkontinenssista. Yökastelu on myös hyvin yleistä ja haittaa  tuhansien ihmisten yöunia. Varmuusalushousut tuovat apua tähän vaivaan. Ne näyttävät ihan tavallisilta alushousuilta ja ovat siten huomaamattomat.

Haaraosan mikrokuitukerrokset imevät kosteutta kuin sieni ja olosi tuntuu kuivalta ja mukavalta. Imukerrokset on ommeltu housuosaan kiinni, joten sinun ei tarvitse pelätä imuosan siirtymistä tai putoamista. Mukavaa lisäsuojaa ja lämmikettä myös ulkoliikuntaan syksyllä ja talvella.

Virtsankarkailuhousut voi pestä vähintään 200 kertaa ja ne pitävät hyvin muotonsa ja istuvuutensa. Käytössä siis huomattavasti edullisemmat kuin kertakäyttösuojat, mukavuudesta puhumattakaan. Materiaali 100 % puuvillaa. Imukyky miesten housuissa on vähintään 195 ml. Väri on valkoinen.