Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Esla kävelypyörä
    Rollaattori eli...

    Esla kävelypyörä on kotimainen ja laadukas apuväline niin sisällä kuin...

Rollaattori eli kävelypyörä

Rollaattori eli kävelypyörä

Rollaattori eli kävelypyörä

Esla kävelypyörä on kotimainen ja laadukas apuväline niin sisällä kuin ulkonakin liikkuessasi. Kävelypyörässä on tilava, kiinteä tavarakori ja tukeva istuin. Esla kävelypyörä taittuu tarvittaessa pieneenkin tilaan esimerkiksi auton tavaratilaan.

Pituus 72 cm.
Leveys 59 cm.
Korkeussäätö 77 - 99 cm.
Paino 9 kg.
Kantavuus 130 kg.
Puhkeamattomat renkaat.
Lukittava seisontajarru.

345,00 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

Kävelypyörä eli rollaattori on oikea liikkumisen apuväline silloin kun kävelykeppi ei enää riitä. Kävelypyörä on suureksi avuksi turvaamaan liikkumista kun tasapaino on huonontunut tai lihaskunto alentunut. Se on tukeva ja vakaa epätasaisellakin alustalla ja kulkee Suomen lumisohjossakin hyvin. Onhan se suunniteltu ja valmistettu Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin.

Esla kävelypyörän yksi parhaita ominaisuuksia on sen näppäryys ahtaissa paikoissa - se kääntyy kevyesti itsensä ympäri eikä sitä tarvitse nostella välillä. Kävelypyörässä oleva kori on riittävän iso - siihen saa kivasti mahtumaan maidot ja makkarat. Kauppareissulla voit välillä hengähtää ja  istahtaa sen tukevaan istuimeen. Esla kävelypyörä on suomalaista laatutyötä. Takuuaika on 3 vuotta.