Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Medima angora liukuestesukat
    Medima angora...

    Liukkaat lattiat ja kylmät varpaat? Medima angora liukuestesukissa on...

Medima angora liukuestesukat

Medima angora liukuestesukat

Medima angora liukuestesukat

Liukkaat lattiat ja kylmät varpaat? Medima angora liukuestesukissa on kestävät liukuestenappulat pohjissa. Liiku turvallisesti kotonasi samalla kun jalkasi pysyvät mukavan lämpiminä. Sukat voi helposti pestä koneessa 40 asteessa. Varsi on joustava ja puristamaton.  Tilaa nyt itsellesi tai lahjaksi!

26,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen.Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Liukuestesukat turvaavat liikkumista liukkailla lattiapinnoilla. Sukkien pohjassa on kitkaiset liukuestenappulat jotka kestävät pesusta pesuun. Medima angora liukuestesukat  pitävät palelevat jalat ja kylmät varpaat lämpiminä. Sukkien varsi on puristamaton ja joustava. Lämpö tekee hyvää myös reumaattisille ja särkeville jaloille.

Liukuestesukat sisältävät 35 % villaa, 35 % polyakryyliä, 15 % angoraa ja 15 % polyamidia. 

Medima-angoravilla on kevyt ja pehmeä luonnonmateriaali, jota saadaan angorakaneista. Sillä on erittäin suuri lämmöneristyskysy ja hyvä kosteuden imukyky. Se on ilmavaa eikä tunnu iholla kostealta. Karva leikataan ja keritään muutaman kerran vuodessa siten että kaneille jätetään lämmittävä ja suojaava karvakerros. Angorakanit elävät tilavissa häkeissä ja niitä ruokitaan vitamiinipitoisilla ruuilla, jotta ne voivat hyvin ja niiden karva kiiltää ja on pehmeää. Yksi kani tuottaa 500-700g korkealaatuisia Medima angoravillaa. Saksassa angoravillan tuottajia valvotaan säännöllisesti ja kanien hyvinvointiin kiinnitetään erityistä huomiota.  Keritty angora lajitellaan ja luokitellaan eri laatuihin. Medima laatuun voit luottaa sillä vaatteisiin päätyy vain kaikkein korkeatasoisin villa.

Katso myös nämä!