Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Medima Angora...

    Medima selänlämmitin lämmittää miellyttävästi alaselkää, lantiota ja...

Medima Angora selänlämmitin

Medima Angora selänlämmitin

Medima Angora selänlämmitin

Medima selänlämmitin lämmittää miellyttävästi alaselkää, lantiota ja vatsan aluetta. Talven viimat ja lumipyryt eivät sinua enää haittaa.. Angora selänlämmitin on yksi suosituimmista lahjoista antaa. Se suojaa kylmältä ja vedolta kävely- ja hiihtolenkillä, ulkotöissä ja ihan kiikkustuolissakin. Tästä on helppo tilata terveellistä lämpöä itsellesi, vanhemmillesi, isovanhemmillesi, ystävällesi.

45,00 €

45,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

Medima angora selänlämmitin 

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen.Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Medima angora lämpötuotteet tekevät hyvää nivelsäryille, reumaan, lihaskivuille ja lihaskireyksille. Nivelkulumat esimerkiksi polvissa voivat helpottua kun käytät angrovillalämmittimiä myös öisin. Angora lämmittimissä on erittäin suuri lämmöneristys- ja kosteudenimukyky. Koska lämmittimet ovat ilmavia, ne eivät tunnu kosteilta.

Selänlämmitin sisältää 45% lampaanvillaa ja 25 % angoravilla. Helppo pitää puhtaana tuulettamalla tai pesemällä koneessa 40 asteessa.

Medima angoratuotteet sopivat sinulle erityisen hyvin jos palelet helposti ja kärsit esim. kylmistä jaloista, sinulla on huono ääreisverenkierto, työskentelet ulkona tai esim. pakkashuoneissa, urheilet kosteassa tai kylmässä säässä, haluat pukeutua lämpimästi esim. saunan tai avantouinnin jälkeen, sairastat reumaa tai kärsit muista nivelkivuista. Myös sinulle joka haluat että sinulla on mukava olla :)

 

Katso myös nämä!