Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Medima angorakyynärlämmittimet
    Medima...

    Kyynärniveliä särkee ja kolottaa ehkä harvemmin, mutta niillekin...

Medima angorakyynärlämmittimet

Medima angorakyynärlämmittimet

Medima angorakyynärlämmittimet

Kyynärniveliä särkee ja kolottaa ehkä harvemmin, mutta niillekin angoravillan lämpö tekee hyvää. Mediman antiseptiset kyynärlämmittimet ovat ohuet ja joustavat, joten ne istuvat hyvin paidan alle ja mukautuvat kiristämättä nivelen liikkeisiin.  Pakkauksessa on yksi miellyttävän pehmeä yhdenkoon pari. Tilaa nyt itsellesi tai lahjaksi talven tuiskeisiin!

29,90 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

Medima angoravillaiset kyynärlämmittimet sisältävät 45 % polyamidia, 30 % angoraa, 21 % villaa, 2 % elastaania ja 2 % hopeaa. Erittäin ihoystävällinen materiaali. Pesu 40 asteessa.

Medima angoratuotteet ja lämpökerrastot sopivat sinulle erityisen hyvin jos palelet helposti ja kärsit esim. kylmistä jaloista, sinulla on  huono ääreisverenkierto, työskentelet ulkona tai esim. pakkashuoneissa, urheilet kosteassa tai kylmässä säässä, haluat pukeutua lämpimästi esim. saunan tai avantouinnin jälkeen, sairastat reumaa tai kärsit muista nivelkivuista. Myös sinulle joka haluat että sinulla on mukava olla :)

Medima-angoravilla on kevyt ja pehmeä luonnonmateriaali, jota saadaan angorakaneista. Sillä on erittäin suuri lämmöneristyskysy ja hyvä kosteuden imukyky. Se on ilmavaa eikä tunnu iholla kostealta. Karva leikataan ja keritään muutaman kerran vuodessa siten että kaneille jätetään lämmittävä ja suojaava karvakerros. Angorakanit elävät tilavissa häkeissä ja niitä ruokitaan vitamiinipitoisilla ruuilla, jotta ne voivat hyvin ja niiden karva kiiltää ja on pehmeää. Yksi kani tuottaa 500-700g korkealaatuisia Medima angoravillaa. Saksassa angoravillan tuottajia valvotaan säännöllisesti ja kanien hyvinvointiin kiinnitetään erityistä huomiota.  Keritty angora lajitellaan ja luokitellaan eri laatuihin. Medima laatuun voit luottaa sillä vaatteisiin päätyy vain kaikkein korkeatasoisin villa.