Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Medima angora polvilämmittimet sport
    Medima Sport...

    Medima Sport polvenlämmittimet pitävät polvinivelesi ja niitä ympäröivät...

Medima Sport polvenlämmittimet

Medima Sport polvenlämmittimet

Medima Sport polvenlämmittimet

Medima Sport polvenlämmittimet pitävät polvinivelesi ja niitä ympäröivät lihaksesi lämpiminä liikkuessasi ja urheillessasi. Polvilämmittimien käyttö voi ennaltaehkäistä treenin aiheuttamaa polvinivelkipua, lihassärkyä ja urheiluvammoja. Väri on tyylikkään harmaanmusta. Mittaa reisi 10 cm polven yläpuolelta ja valitse oikea koko. Loistava lahjaidea aktiiviliikkujalle!

43,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen.Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Medima Sport polvenlämmittimet sisältävät 35 % villaa, 27 % polyakryyiä, 16 polyamidia, 15 % angoraa, 7 % elastaania. Konepestävät ja kovaa kulutusta kestävät.

Medima angoralämmittimet sopivat sinulle erityisen hyvin jos palelet helposti ja kärsit esim. kylmistä jaloista, sinulla on  huono ääreisverenkierto tai keinonivelet polvissa, työskentelet ulkona tai esim. pakkashuoneissa, urheilet kosteassa tai kylmässä säässä, haluat pukeutua lämpimästi esim. saunan tai avantouinnin jälkeen, sairastat reumaa tai kärsit muista nivelkivuista. Myös sinulle joka haluat että sinulla on mukava olla :)

Medima-angoravilla on kevyt ja pehmeä luonnonmateriaali, jota saadaan angorakaneista. Sillä on erittäin suuri lämmöneristyskysy ja hyvä kosteuden imukyky. Se on ilmavaa eikä tunnu iholla kostealta. Karva leikataan ja keritään muutaman kerran vuodessa siten että kaneille jätetään lämmittävä ja suojaava karvakerros.

Katso myös nämä!