Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Selkätuki Thuasne alaselän kipuun

Selkätuki Thuasne alaselän kipuun

Selkätuki Thuasne alaselän kipuun

Dynacross Activity selkätuki on hengittävä ja mukava käyttää. Tukea voidaan helposti säädellä ristikkäisillä joustokangasvöillä ja lisäkiristimillä.  Joustavat pystytuet selän puolella mukautuvat hyvin vartaloosi. Dynacross Activity on tarkoitettu lievien ja toistuvien alaselän kipujen hoitoon ja ehkäisyyn. Katso oikea kokosi lisätiedoista.

179,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Kun kärsit selkäkivusta, Dynacross Activity selkätuki auttaa sinua pärjäämään paremmin selkävaivasi kanssa. Se on toiminnallinen selkävyö usealla selänpuoleisella vahvikkeella. Joustavat pystytuet takana tekevät mahdolliseksi selän asennon korjaamisen liikkuvuutta rajoittamatta. Hengittävä Combitex-joustokangas (patentoitu) ei hiosta eikä tunnu ahdistavalta. Lisäkiinnitysnauhoilla voit säätää selkätuen oikeaan kohtaan selässä.
Materiaali:
Polyamidi 43% - päällystetty elastodieeni 23% - polyesteri 22% - viskoosi 12%. Väri: valkoinen.
Mittaa vyötärön ympärys vatsa rentona ja valitse oikea koko:

63-74 cm koko 2
75-89 cm koko 3
90-105 cm koko 4
106-120 cm koko 5
121-140 cm koko 6 

Kun valitset itsellesi selän tukiliiviä, kannattaa panostaa laatuun ja materiaaliin. Todennäköisesti pidät tukiliiviä useitakin tunteja päivässä, joten on tärkeää että tukiliivi hengittää ja se on helposti pestävissä. 

Mikäli et tarvitse lämmittävää selän tukiliiviä, älä valitse neopreenista valmistettua liiviä. Ne ovat edullisia, mutta eivät kovin ihoystävällisiä eivätkä hengittäviä.

Hyvä tukiliivi mukautuu hyvin vartaloosi eivätkä tuet paina kylkiluita tai lihaksia. Jos olet lyhyt, valitse matala tukiliivi. Tällöin liivi ei ahdista palleaasi eikä istuessa tule reisien tielle.

 Katso myös nämä!