Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Medima angora...

    Medima hartialämmitin lämmittää ihanasti hartiaseudun ja olkavarsien...

Medima angora hartialämmitin niskakipuun

Medima angora hartialämmitin niskakipuun

Medima angora hartialämmitin niskakipuun

Medima hartialämmitin lämmittää ihanasti hartiaseudun ja olkavarsien kipeitä lihaksiasi. Talvi viimoineen ja välillä kosteine päivineen nostaa hartiat korviin.  Angora hartialämmitin on pehmeä ja mukava lahja itsellesi, rakkaallesi tai ystävällesi. Lämpö saa veren kiertämään ja lihakset rentoutumaan; sinun on parempi olla. Jos tilaat nyt, lämmitin on muutamassa päivässä kotonasi.

59,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

Angora hartialämmitin kipeille hartioille

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen.Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Medima hartialämmitin sisältää 45 % villaa, 25 % angoraa, 20 % polyamidia ja 10 % elastaania. Konepestävä 40 asteessa. Väri luonnonvaalea.

Angora lämmittimet sopivat sinulle jos sinulla on nivelsärkyjä, reuma, lihaskipuja- tai kireyksiä, nivelkulumia polvissa,
Medima angoratuotteet sopivat sinulle erityisen hyvin jos palelet helposti ja kärsit esim. kylmistä jaloista, sinulla on  huono ääreisverenkierto, työskentelet ulkona tai esim. pakkashuoneissa, urheilet kosteassa tai kylmässä säässä, haluat pukeutua lämpimästi esim. saunan tai avantouinnin jälkeen, sairastat reumaa tai kärsit muista nivelkivuista. Myös sinulle joka haluat että sinulla on mukava olla :) 

Medima-angoravilla on kevyt ja pehmeä luonnonmateriaali, jota saadaan angorakaneista. Sillä on erittäin suuri lämmöneristyskysy ja hyvä kosteuden imukyky. Se on ilmavaa eikä tunnu iholla kostealta. Karva leikataan ja keritään muutaman kerran vuodessa siten että kaneille jätetään lämmittävä ja suojaava karvakerros. Angorakanit elävät tilavissa häkeissä ja niitä ruokitaan vitamiinipitoisilla ruuilla, jotta ne voivat hyvin ja niiden karva kiiltää ja on pehmeää. Yksi kani tuottaa 500-700g korkealaatuisia Medima angoravillaa. Saksassa angoravillan tuottajia valvotaan säännöllisesti ja kanien hyvinvointiin kiinnitetään erityistä huomiota.  Keritty angora lajitellaan ja luokitellaan eri laatuihin. Medima laatuun voit luottaa sillä vaatteisiin päätyy vain kaikkein korkeatasoisin villa. 


Katso myös nämä!