Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Medima angorahousut miehelle

Medima angorahousut miehelle

Medima angorahousut miehelle

Medima angorahousut jokaiselle miehelle. Pitkät angorahousut pitävät sinut lämpimänä hirvimetsällä, hiihtoretkellä, metsätöissä, kävelylenkillä ja kiikkustuolissakin. Angorahousut ovat ohuet, joten ne sopivat hyvin vaatteiden alle. Pehmeä angora ei kutita, joten housut tuntuvat miellyttävältä ihoasi vasten. Laatutakuu.

79,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

MEDIMA ANGORA KERRASTOT MIEHELLE

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen.Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Medima angora lämmittimet ja kerrastot ovat kevyitä ja miellyttäviä pitää. Angorakanin villa on moninkertaisesti lämmittävämpää kuin lampaanvilla. Miesten angorahousut ovat ihanteelliset aktiiviselle miehelle hirvimetsälle, kalaan, laskettelumäkeen, pihatöihin, hiihtolenkille jne. Housuissa on sepalus ja lahkeissa puristamaton resori.  Miesten angora kerrastohousut ovat ohuet ja sopivat hyvin pitkien housujen alle.

Mediman laadukkaat angorahousut sisältävät 45 % villaa, 35 % akryyliä ja 20 % angoraa. Konepesu 40 °C. Väri tummanharmaa.

Katso myös nämä!