Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Rannetuki Manu Comfort

Rannetuki Manu Comfort

Rannetuki Manu Comfort

Manu Comfort rannetuessa on ranneniveltä tukeva lasta kämmenen puolella. Kämmenselän puolella on kaksi lisätukea antavaa spiraalilastaa. Manu Comfort rannetuki soveltuu erilaisiin rannekipuihin,  murtuman jälkihoitoon ja tulehdusten hoitoon. Tämä tuki on erityisen helppo pukea ja säätää yhdelläkin kädellä. Myydyin ja suosituin rannetukemme.

Valitse oikea koko ranteen ympäryksen mukaan.

64,00 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Manu Comfort on Piateekin eniten myyty rannetuki erilaisiin ranteen kiputiloihin ja rannekanavan ahtaumaan (rannekanavaoireyhtymä).  Se on helppo pukea ranteeseen yhdelläkin kädellä hanskamaisuutensa vuoksi. Materiaali on lämpöherkkää ja miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Tukilasta on kämmenen puolella; voit ottaa sen tarvittaessa pois kun haluat kevyemmän tuennan. Ranteen ympärillä on lisätarra, joka tekee tuesta vieläkin jämäkämmän. Ökö-Tex-hyväksytty.
Koko
Ranteen ympärys cm:
13-16 cm : XS-S
16-19 cm : M-L
19-23 cm: XL-XXL

-rekkakuskeille
-tarjoilijoille
-päätetyöskentelijöille
-käsityöläisille
-maalareille jne.

Tietoa rannakanavaoireyhtymästä eli karpaalitunnelisyndroomasta:

Sormia hermottaa kolme eri hermoa, joista keskimmäinen hermo ahtautuu rannekanavassa. Hermon mekaanisen puristuksen seurauksena sormet (peukalo-, etu- ja keskisormi yleisimmin) voivat puutua ja kylmetä. Myös niiden tuntoaisti voi heiketä. Kaikki tämä voi vaikuttaa sorminäppäryyteen ja niiden voimaan. Hienomotoriikka, kuten kirjoittaminen voi heiketä.

Koska ranteen lepoasento on "roikkuva", ranne menee mm. nukkuessa lepokulmaansa eli koukkuun päin. Tällöin rannekanava ahtautuu entisestään ja hermot joutuvat jopa tuntien pituiseen puristukseen. Siksi yöllä on tärkeää ennaltaehkäistä tätä ranteen lepoasentoa. Se tapahtuu käyttämällä lastallista rannetukea. Näin ranne pysyy suorana ja rannekanavan ahtautuminen ei ainakaan lisäänny.

Rannekanava voi ahtautua murtuman seurauksena, suuresta rasituksesta (mm. hierojilla yleinen vaiva) ja tärinästä. Rannetukea on hyvä käyttää useita viikkoja. Joskus ainoa tehokas hoitomuoto on leikkaus.

Katso myös nämä!