Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Napatyrävyö kipuun ja esteettiseen haittaan

Napatyrävyö kipuun ja esteettiseen haittaan

Napatyrävyö kipuun ja esteettiseen haittaan

Onko sinulla napatyrä, joka haittaa elämääsi? Kapea ja joustava napatyrävyö tukee pullistunutta tyrää ja vähentää napatyrän aiheuttamaa esteettistä haittaa. Napatyrävyössä on irroitettava poletti, joka antaa hyvän lisätuen pullistumalle. Tarrakiinnitys. Mittaa vyötärön ympärys navan kohdalta ja valitse oikea kokosi. Jos tilaat nyt, tuki on sinulla parissa päivässä.

69,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Napatyrävyö tukee ja painaa  pullistunutta napatyrää sisäänpäin ja näin helpottaa mahdollista kipua. Tukeva tarrakiinnitteinen poletti on on riittävän suuri ja siksi mukava eikä näy vaatteiden alta. Itse vyö on joustavaa materiaalia joka mukautuu hyvin vartalon muotoihin ja liikkeisiin. Sama malli sopii sekä miehille että naisille. Napatyrävyö ja poletti ovat pestäviä.

HUOM! Mikäli napatyrävyön pituus ei riitä, katso "Vatsan tukivyö, pitkä", "Vatsan tukivyö extrapitkä" tai "Vatsan tukivyö 23 cm" ja tilaa jokin näistä tukivöistä.