Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Tukipohjalliset poikittaiskaariin, siirrettävät

Tukipohjalliset poikittaiskaariin, siirrettävät

Tukipohjalliset poikittaiskaariin, siirrettävät

Poikittaiskaaren tuet nostavat jalan keskikohdassa olevaa poikittaisholvia. Poikittaisholvin madaltuma aiheuttaa usein kipua isovarpaan ja kakkosvarpaan väliin. Usein korotus helpottaa kipua välittömästi. Poikittaisholvi on hyvä korottaa myös vaivaisenluun aiheuttamien kipujen ja kosmeettisen haitan vuoksi. T-mallinen pelotti on helposti siirrettävissä kengistä toisiin. 

27,00 €

27,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Poikittaiskaaren tuki nostaa ja tukee jalkaterän madaltunutta poikittaisholvia. Kun poikittaisholvi madaltuu, jalkaterä leviää päkin kohdalta ja usein seurauksena on vihlova kipu ukko- ja akkavarpaan välissä. Oiretta kutsutaan Mortonin neuroomaksi tai syndroomaksi. Poikittaisholvin korottaminen helpottaa kipua usein välittömästi. Siirrettävät poikittaiholvin tuet ovat kätevät sillä nimensä mukaisesti niitä ei liimata kenkiin vaan ne voidaan siirtää kengistä toisiin. Poikittaiskaaren tukia kannattaa käyttää myös vaivaisenluun aiheuttamissa vaivoissa.

Katso myös nämä!