Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Kantakuppi
    Pohjalliset...

    Jos kärsit luupiikin, kantakalvon tulehduksen tai vaurioituneen...

Pohjalliset kantapääkipuun

Pohjalliset  kantapääkipuun

Pohjalliset kantapääkipuun

Jos kärsit luupiikin, kantakalvon tulehduksen tai vaurioituneen rasvapatjan aiheuttamasta kivusta, tarvitset silikonikantakupit. Kantakuppi keventää kuormitusta ja vaimentaa tehokkaasti iskua, pehmentää askelta sekä auttaa pitämään vaurioitunutta rasvapatjaa kantaluun alla. Sopii hyvin urheilu- ja vapaa-ajankenkiin sekä työjalkineisiin. Pakkauksessa yksi pari. Kahden vuoden takuu.
35,00 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Silikonista valmistettu kantakuppi pehmentää ja keventää kantaluun ja koko kantapään alueen kuormitusta. Kantakuppi vaimentaa iskuja kovilla alustoilla ja pehmentää kenkiä jotka ovat sisältä liian kovia. Se pitää myös kantapään alla olevan rasvapatjan kantaluun alla. Tämä rasvapatja ohenee selvästi iän myötä ja näin kehon oma iskunvaimennin toimii huonommin. Siitä seuraa jalkaterän altistumineni hankalasti parantuville rasitusvammoille. Kantakuppia käytetään mm. luupiikin ja vaurioituneen rasvapatjan hoitoon. Sopii lähes kaikkiin kenkiin, luistimiin, monoihin jne.

Katso myös nämä!