Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Tukipohjalliset pitkittäis- ja poikittaisholveille

Tukipohjalliset pitkittäis- ja poikittaisholveille

Tukipohjalliset pitkittäis- ja poikittaisholveille

Laadukkaat ja kestävät tukipohjalliset korottavat ja antavat tukea jalkaterän pitkittäis- ja poikittaisholveille. Tukipohjalliset ovat 3/4-mittaiset, joten ne sopivat hyvin kaikkiin jalkineisiin ja jättävät varpaille tilaa. Materiaali on korkealaatuista korkkia ja nahkaa. Bio tukipohjalliset ovat kestävät ja helpoimmat käyttää, sillä tuet tulevat aina oikeaan paikkaan.Pakkauksessa yksi pari.

69,50 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Miksi sinun kannattaa käyttää tukipohjallisia?


Madaltuneet ja laskeutuneet jalkaterän pitkittäis- ja poikittaisholvit kaipaavat aktiivisen jumpan lisäksi kunnollisia tukipohjallisia, erityisesti jos kyseessä on jo ns. lattajalka. Lattajalan virheasento rasittaa nilkkaniveliä, polviniveliä ja lonkkaniveliä. Selkä saattaa myös oireilla erilaisina kipuina. Rathgeberin tukipohjallisissa on kohtalaisen voimakkaat tuet. Niistä on apua myös ns. Mortonin neuroomaan, jossa kipu tulee tavallisimmin ukkovarpaan ja akkavarpaan väliin jalkapöytään. Poikittaikaaren korotus helpottaa tätä kipua usein välittömästi.

Kun käytät hyviä tukipohjallisia, lihaksesi ja jänteesi joutuvat vähemmälle rasitukselle. Tärkeä seikka on myös se, että tukipohjallisten käyttö säästää kenkiäsi, koska et enää astu niitä linttaan. Näin kenkäsi kestävät hyväkuntoisina huomattavasti piedempään.

Katso myös nämä!