Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

MBT Kisumu Black sandaalit

MBT Kisumu Black sandaalit

MBT Kisumu Black sandaalit

MBT jalkine on kehon toiminnallisuutta lisäävä kenkä. Seistessä ja kävellessä MBT parantaa ryhtiä, kehittää tasapainoa ja asennonhallintaa, vähentää polvi- ja lonkkanivelten kuormittumista sekä aktivoi vartaloa tukevia lihaksia. Masai Sensori vaientaa tehokkaasti iskuja kovilla alustoilla. Ja mikä parasta: MBT kengillä on erittäin mukava kävellä! Huomaa ilmainen toimitus!

235,00 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Miksi ostaisit MBT kengät? Mitä hyötyä sinulle olisi MBT kengistä?  MBT on paljon enemmän kuin tavanomainen jalkine. MBT on juuri sinulle joka haluat pitää itsestäsi parempaa huolta ja voida paremmin. MBT aktivoi tehokkaasti kehon eri lihaksia, ryhtisi oikenee, vartalonhallintasi paranee ja polvi- ja lonkkanivelten kuormitus vähenee. MBT jalkineilla kävelet mukavasti rullaavin askelin niin lyhyet kuin pitkätkin matkat. Kokeile MBT kenkiä jos sinulla on nivelkulumia, huono ryhti, heikentynyt tasapaino, jäykistetty nilkkanivel tai kivulias nivelkuluma varpaassa tai jos sinun on vaikea aktivoida itsesi kunnon kävelylenkille. MBT kengillä yksinkertaisesti nautit kävelystä!

Katso myös nämä!