Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Belladot kuukautiskuppi
    Belladot...

    Kuukautiskupin käyttö antaa sinulle täysin erilaisen VAPAUDEN tehdä...

Belladot kuukautiskuppi antaa sinulle VAPAUDEN

Belladot kuukautiskuppi antaa sinulle VAPAUDEN

Belladot kuukautiskuppi antaa sinulle VAPAUDEN

Kuukautiskupin käyttö antaa sinulle täysin erilaisen VAPAUDEN tehdä niitä asiota, joita haluatkin kuukautisten aikana. Voit uida, hiihtää, joogata, ratsastaa, nauttia rantalomasta ja matkustaa junissa ja lentokoneissa. Kuukautiskuppi mukautuu täysin vartaloosi eikä kuivata limakalvojasi. Tilaa tästä helposti ja elämäsi muuttuu paljon helpommaksi!

29,00 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

Belladot Evelina kuukuppi tai kuukautiskuppi on edullinen ja luontoa säästävä vaihtoehto kertakäyttöisille siteille ja tamponeille. Sen "huoltoväli" on harvempi suuren kapasiteetin vuoksi. Näin sinun ei tarvitse käydä niin usein vessassa. 

Evelina kuukuppi on valmistettu lääkinnällisestä silikonista. Se on pehmeää ja erittäin hyvin vartaloosi mukautuvaa. Oikein asennettuna kuppi ei tunnu miltään. Harjoittele oikeaa asennusta mukana tulevia ohjeita noudattaen.

Kuukautiskupin parhaita etuja on sen tuoma varmuus ja vapaus. Voit huoletta käydä uimassa, nauttia rantalomista, harrastaa mitä vain liikuntaa, käydä tanssimassa tai vain olla. Suuri etu on pitkät matkat mm. lentokoneessa, jossa ei ihan joka välissä viitsi nousta vessaan. Pitkille matkoille voit valita suuremman kupin ja muutoin vuodon mukaan pienemmän kupin. Todella kätevää. 

Kuukautiskuppi on myös kesällä ja kuumissa olosuhteissa siteitä huomattavasti mukavampi. Se ei nimittäin hiosta ollenkaan. Ei muovia eikä teippejä. Ihanaa :) 

Älä enää siirrä tilaamista. Kun olet tottunut käyttämään kuukautiskuppia, et enää vaihtaisi siteisiin tai tamponeihin. Niin paljon elämäsi helpottuu ja siinä sivussa säästät todella suuret summat rahaa.