Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Tukipolvisukat Delilah 70 den

Tukipolvisukat Delilah 70 den

Tukipolvisukat Delilah 70 den

Sigvaris Delilah tukipolvisukat saattavat olla sinullekin tutut jo vuosien takaa. Delilah 70 den tukisukat antavat jaloillesi miellyttävän kevyen tuen. Voit pitää tukisukkia aamusta iltaan ja näin ennaltaehkäistä ja hoitaa jalkojesi turvotusta ja väsymistä. Sukkien pinta on nuorekas ja kaunis. Ei kiristävää resoria. Tilaa tästä ja voi hyvin.

19,90 €

Lisää ostoskoriin

Lisätietoja

Sigvaris Delilah tukisukkien säännöllinen käyttö hoitaa jalkojesi hyvinvointia. Delilah tukisukissa puristus eli kompressio on nilkassa suurempi ja se vähenee asteittain kohti polvea. 

Käytä tukisukkia jos kärsit jalkojen väsymisestä, turvotuksesta, levottomista jaloista tai suonikohjuista. Tukisukkien käyttöä suositellaan myös matkustaessa, paljon istuville ja paikallaan seisoville sekä raskaana oleville. 

Mikäli sinulla on suonikohjuja tai voimakasta turvotusta jaloissasi, suositeltavaa on käyttää lääkinnällisiä tukisukkia (mm. Sigvaris Cotton CCL1 tai CCL 2). Jos sinulla on suonikohjuja polvitaipeessa, valitse silloin aina reisipituus, jotta kohjujen päälle ei tule resoria.

Katso myös nämä!