Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

Tukisukat Delilah 70 den, polvipituus

Tukisukat Delilah 70 den, polvipituus

Tukisukat Delilah 70 den, polvipituus

Sigvaris Delilah tukipolvisukat saattavat olla sinullekin tutut jo vuosien takaa. Delilah 70 den tukisukat antavat jaloillesi miellyttävän kevyen tuen. Voit pitää tukisukkia aamusta iltaan ja näin ennaltaehkäistä ja hoitaa jalkojesi turvotusta ja väsymistä. Sukkien pinta on nuorekas ja kaunis. Ei kiristävää resoria. Tilaa tästä ja voi hyvin.

19,90 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Sigvaris Delilah tukisukkien säännöllinen käyttö hoitaa jalkojesi hyvinvointia. Delilah tukisukissa puristus eli kompressio on nilkassa suurempi ja se vähenee asteittain kohti polvea. 

Käytä tukisukkia jos kärsit jalkojen väsymisestä, turvotuksesta, levottomista jaloista tai suonikohjuista. Tukisukkien käyttöä suositellaan myös matkustaessa, paljon istuville ja paikallaan seisoville sekä raskaana oleville. 

Mikäli sinulla on suonikohjuja tai voimakasta turvotusta jaloissasi, suositeltavaa on käyttää lääkinnällisiä tukisukkia (mm. Sigvaris Cotton CCL1 tai CCL 2). Jos sinulla on suonikohjuja polvitaipeessa, valitse silloin aina reisipituus, jotta kohjujen päälle ei tule resoria.

Katso myös nämä!