Tuotemerkit

Viimeksi katsotut

  • Poikittaiskaaren tuet, liimattavat
    Tukipohjallist...

    Madaltuneet poikittaiholvit on helppo korottaa kenkiin liimattavilla...

Tukipohjallist poikittaiskaariin, liimattavat

Tukipohjallist poikittaiskaariin, liimattavat

Tukipohjallist poikittaiskaariin, liimattavat

Madaltuneet poikittaiholvit on helppo korottaa kenkiin liimattavilla poikittaiskaaren tuilla. Poikittaiskaaret on hyvä korottaa erityisesti silloin jos sinulla on Mortonin neurooman, vaivaisenluun eli hallux valguksen tai vasaravarpaiden aiheuttamia kipuja tai kosmeettisia haittoja jaloissasi. Pakkauksessa yksi T-pelottipari.

17,50 €

Lisää ostoskoriin

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Lisätietoja

HUOM! Jos tilaat PIKAKASSAN kautta huomaa painaa TALLENNA-painikkeesta YHTEYSTIETOJESI täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen pääset jatkamaan tilauksen tekemistä.

Poikittaiskaaren tuki nostaa ja tukee jalkaterän madaltunutta poikittaisholvia. Kun poikittaisholvi madaltuu, jalkaterä leviää päkin kohdalta ja usein seurauksena on vihlova kipu ukko- ja akkavarpaan välissä. Oiretta kutsutaan Mortonin neuroomaksi tai syndroomaksi. Poikittaisholvin korottaminen helpottaa kipua usein välittömästi. Liimattavat poikittaiholvin tuet pysyvät erittäin hyvin paikoillan kaikissa kengissä korkokengät mukaanluettuna. Poikittaiskaaren tukia kannattaa käyttää myös vaivaisenluun aiheuttamissa vaivoissa.

Katso myös nämä!